VCA Vlaardingen 23 februari 2015

VCA Vlaardingen

Resultaat examen: onbekend | . Kandidaten die zijn geslaagd ontvangen hun certificaat en pas binnen 2 weken. Kandidaten die niet zijn geslaagd ontvangen automatisch een uitnodiging voor een herexamen.

[rev_slider Hoofd]

[divider]

status : actueel.

[one_half]
VCA Opleiding
VCA BASIS / VCA VOL / VIL VCU

Datum: 23-02-2015
Aanvang: 8:00 – 17:30

Locatie Vlaardingen
IBIS HOTEL
Westlandseweg 270
3131 HX Vlaardingen
[/one_half]

[one_half_last]
VCA Examen
VCA BASIS / VCA VOL / VIL VCU

Datum: 23-02-2015
Aanvang: 17:30 – 18:45

Locatie Vlaardingen
IBIS HOTEL
Westlandseweg 270
3131 HX Vlaardingen
[/one_half_last]

Let op ! Indien u alleen bent opgegeven voor het VCA examen geldt de gegevens mbt de opleiding niet voor u. U dient om 17:30 aanwezig te zijn.

Dagprogramma

Aanvang Programma Opmerking
08:00 Ontvangst Koffie en Thee Graag op tijd aanwezig
08:10 Start Deel 1 opleider PBNA/Prognoz
12:45 lunchbuffet lunchbuffet wordt geserveerd in het restaurant
13:30 Start Deel 2 opleider PBNA/Prognoz
16:30 Oefen vragen beantwoorden Oefen vragen beantwoorden
17:30 Examen PBNA Examinator PBNA
18:45 EINDE Examen uitslag na 3 dagen op de site van Prognoz.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons kantoor op tel nr. 06 41613608

VCA reglement en mee te nemen naar het VCA examen:

Let op! Een geldig en leesbaar identiteitsbewijs ( paspoort, rijbewijs of id-kaart) en KOPIE van de voorkant en achterkant.

Zonder geldige legitimatie, kunt u geen VCA examen afnemen !!!!!

Wij adviseren u het VCA examen reglement op www.vca.nl, www.pbna.nl, www.vcainfra.nl te lezen.

U kunt u uw VCA registratie nadat u bent geslaagd hier terugvinden. Mocht u later ontdekken dat u niet in het registratie systeem bent opgenomen dan adviseren wij u dit kort te sluiten met de administratie van de SSVV.

VCA Proefexamens

Via onze website onder het kopje opleiding en training kunt de proefexamens en proefvragen inzien.

Wanneer u alleen bent aangemeld voor het examen kunt u niet verder inloggen op het tabblad proefexamens. Mocht u hiervoor toch gebruik willen maken dan kunt u contact opnemen met de administratie van Prognoz.

Ons belangrijkste advies voor het VCA-examen: onderschat het examen niet maar bereid het VCA-examen goed voor! Naast het leren van de theorie is het ook belangrijk om voldoende oefenexamens te maken ter voorbereiding op je examen. Op die manier kun je toetsen of je de theorie voldoende beheerst.

Routebeschrijving Locatie Vlaardingen

IBIS HOTEL
Westlandseweg 270
3131 HX Vlaardingen

De parkeerplaats zorgt voor ruimschoots voldoende gratis parkeergelegenheid waardoor u altijd dicht bij het hotel kunt parkeren.

Ook is deze locatie uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf station Vlaardingen kunt u per bus of taxi naar locatie Vlaardingen reizen.

Eigen vervoer
Vanuit Rotterdam neemt u de A20 richting Hoek van Holland, of vice versa. Afrit 8; Vlaardingen-West. Het hotel ligt aan de snelweg en 10 minuten rijden van Rotterdam Airport/Centrum.

Toegang met het openbaar vervoer
Bus Lijn 14 Station OOST
Bus Lijn 126 Station OOST

Treinstation VLAARDINGEN CENTRUM of VLAARDINGEN OOST

Wijze van betaling
Betaling geschiedt voorafgaand aan deelname aan de VCA opleiding en VCA examen. Het inschrijfgeld dient voor aanvang te zijn voldaan.
Inschrijving voor de workshop verplicht tot betaling.
Prognoz is vrijgesteld van btw aangifte. Derhalve zult u een factuur krijgen zonder vermelding van de btw.

Minimale groepsgrootte
Voor de workshops is de minimale groepsgrootte gesteld op 8 aanmeldingen. Het kan voorkomen dat deze minimale groepsgrootte voor een geplande workshop niet wordt gehaald. In dat geval behoudt Prognoz zich het recht voor de uitvoering van de geplande workshop geen doorgang te laten vinden. U kunt dan meedoen met een workshop welke op een ander moment wordt georganiseerd. De status van de VCA opleiding en examen kunt u terugvinden op deze pagina. Zodra er een wijziging plaatsvindt zal de status balk aangepast worden.

Annulering
Tot 2 weken voor aanvang van de workshop kunt u uw inschrijving annuleren. Wij brengen u dan € 50, – (exclusief BTW) administratiekosten in rekening. Een annulering dient altijd schriftelijk te gebeuren.
Bij annulering binnen 2 weken brengen wij u de volledige deelnamekosten in rekening. In dat geval kunt u zich wel kosteloos laten vervangen door een andere persoon van uw organisatie.
Bij ziekte of een sterfgeval (1e lijn) zullen wij uw examen kosteloos verzetten wanneer u binnen 5 werkdagen schriftelijk een doktersverklaring dan wel overlijdensbericht overhandigd waaruit blijkt dat sprake is van een overlijden in de 1e lijn.

Scroll naar boven