VCA Akersloot 21 November 2014

Resultaten

Klik hier voor de resultaten. De certificaten wordt u binnen 2 weken opgestuurd. Degene die niet zijn geslaagd krijgen voor de volgende maand een uitnodiging voor herexamen.

status | gaat door (gewijzigd op 5-11-2014) | AFGEROND
[divider]
[rev_slider slider2]

VCA Programma

[one_half]

Opleiding
VCA BASIS/VCA VOL/ VIL VCU

Datum: 21-11-2014
Aanvang: 8:00 – 17:30

Locatie:
Van der Valk Hotel
Geesterweg 1a
1921 NV Akersloot

[/one_half]

[one_half_last]

Examen
VCA BASIS/VCA VOL/ VIL VCU

Datum: 21-11-2014
Aanvang: 17:30 – 18:45

Locatie:
Van der Valk Hotel
Geesterweg 1a
1921 NV Akersloot

[/one_half_last]

LET OP! Indien u in het bijzonder bent opgegeven voor alleen een VCA examen in Akersloot dan is de informatie omtrent de opleiding niet voor u bestemd. U dient alleen te handelen conform de informatie onder het kopje ‘examen’.

[divider]

Dagprogramma

Aanvang Programma Opmerking
08:00 Ontvangst Koffie en Thee Onbeperkte koffie/thee
08:10 Start Deel 1 Cursusopleider PBNA/Prognoz
12:00 lunchbuffet Uitgebreide lunchbuffet wordt geserveerd in het restaurant
13:30 Start Deel 2 cursus VCA Opleider docent PBNA/Prognoz
16:30 Einde cursus / Oefen vragen beantwoorden Oefen vragen beantwoorden
17:30 Examen PBNA Examinator PBNA
18:45 EINDE

Mocht u vragen hebben, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons kantoor op tel nr. 06 41613608

Mee te nemen naar het examen:

LET OP! Een geldig en leesbaar identiteitsbewijs ( paspoort, rijbewijs of id-kaart) en KOPIE van de voorkant en achterkant.

Zonder geldige legitimatie, kan er geen examen worden afgenomen !!!!!

Proefexamens

Via de website onder tabblad opleidingen kunt u de proefexamens bekijken.

Ons belangrijkste advies voor het VCA examen: onderschat het niet maar bereid het VCA examen goed voor! Naast het lezen van het lesmateriaal is het ook belangrijk om voldoende oefenexamens te maken ter voorbereiding op je examen. Op die manier kun je toetsen of je de theorie voldoende beheerst, en bent zo goed voorbereid op de vraagstelling van het VCA examen.

Routebeschrijving Locatie Akersloot

Onze locatie Akersloot is zeer gunstig gelegen langs de A9 in de buurt van steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.

Direct aan Afslagnummer 11 (Afslag Akersloot) vindt u het hotel. De parkeerplaats zorgt voor ruimschoots voldoende gratis parkeergelegenheid waardoor u altijd dicht bij het hotel kunt parkeren.

Ook is deze locatie uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf station Uitgeest kunt u per bus of taxi naar locatie Akersloot reizen.

[google-map-v3 shortcodeid=”64cbe1f460″ width=”350″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”false” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”false” enablemarkerclustering=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Geesterweg 1A, 1921 NV Akersloot{}1-default.png{}Prognoz” bubbleautopan=”true” distanceunits=”miles” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Wijze van betaling
Betaling geschiedt voorafgaand aan deelname aan de VCA opleiding en VCA examen. Het inschrijfgeld dient voor aanvang te zijn voldaan.
Inschrijving voor de workshop verplicht tot betaling.
Prognoz is vrijgesteld van btw aangifte. Derhalve zult u een factuur krijgen zonder vermelding van de btw.

Minimale groepsgrootte
Voor de opleiding en examen is de minimale groepsgrootte gesteld op 8 aanmeldingen. Het kan voorkomen dat deze minimale groepsgrootte voor een geplande workshop niet wordt gehaald. In dat geval behoudt Prognoz zich het recht voor de uitvoering van de geplande workshop geen doorgang te laten vinden. U kunt dan meedoen met een workshop welke op een ander moment wordt georganiseerd. De status van de VCA opleiding en examen kunt u terugvinden op deze pagina. Zodra er een wijziging plaatsvindt zal de status balk aangepast worden.

Annulering
Tot 2 weken voor aanvang van de workshop kunt u uw inschrijving annuleren. Wij brengen u dan € 50, – (exclusief BTW) administratiekosten in rekening. Een annulering dient altijd schriftelijk te gebeuren.
Bij annulering binnen 2 weken brengen wij u de volledige deelnamekosten in rekening. In dat geval kunt u zich wel kosteloos laten vervangen door een andere persoon van uw organisatie.
Bij ziekte of een sterfgeval (1e lijn) zullen wij uw examen kosteloos verzetten wanneer u binnen 5 werkdagen schriftelijk een doktersverklaring dan wel overlijdensbericht overhandigd waaruit blijkt dat sprake is van een overlijden in de 1e lijn.

Scroll naar boven