VCA 25 april IBIS Hotel Vlaardingen

[one_half]VCA Opleiding en examen in IBIS Hotel Vlaardingen

VCA BASIS / VCA VOL /  VIL VCU

Datum:       25-04-2014
Aanvang:    8:00 – 17:30

Locatie Vlaardingen
IBIS HOTEL
Westlandseweg 270
3131 HX Vlaardingen

Let op ! Indien u alleen bent opgegeven voor de VCA examen geldt de gegevens mbt de opleiding niet voor u. U dient om 17:30 aanwezig te zijn.

[/one_half]
[one_half_last] VCA Examen

VCA BASIS / VCA VOL /  VIL VCU

Datum:      25-04-2014
Aanvang:   17:30 –   18:45

Locatie Vlaardingen
IBIS HOTEL
Westlandseweg 270
3131 HX Vlaardingen

[/one_half_last]
Dagprogramma

Aanvang Programma Opmerking
08:00 Ontvangst Koffie en Thee Graag op tijd aanwezig
08:10 Start   Deel 1 opleider   PBNA/Prognoz
12:00 lunchbuffet lunchbuffet wordt geserveerd in het restaurant
13:30 Start   Deel 2 opleider   PBNA/Prognoz
16:30 Oefen vragen beantwoorden Oefen  vragen beantwoorden
17:30 Examen PBNA Examinator PBNA
18:45 EINDE Examen uitslag na 3 dagen op de site van Prognoz.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons kantoor op tel nr. 06 41613608

VCA regelementen en mee te nemen naar het VCA examen:

Let op! Een geldig en leesbaar identiteitsbewijs ( paspoort, rijbewijs of id-kaart) en KOPIE van de voorkant en achterkant.

Zonder geldige legitimatie, kan er geen VCA examen worden afgenomen !!!!!

Wij adviseren u de VCA examen regelementen op www.vca.nl, www.pbna.nl, www.vcainfra.nl te lezen.

U kunt u uw VCA registratie nadat u bent geslaagd hier terugvinden. Mocht u later ontdekken dat u niet in het registratie systeem bent opgenomen dan adviseren wij u dit kort te sluiten met de administratie van de SSVV.

VCA Proefexamens

Onderaan deze berichtgeving kunt u de proefezamens bekijken. Wanneer u alleen bent aangemeld voor de examen kunt u niet verder inloggen op het tabblad proefexamens. Mocht u hiervoor toch gebruik willen maken dan kunt u contact opnemen met de administratie van Prognoz.

Ons belangrijkste advies voor het VCA-examen: onderschat het niet maar bereid het VCA-examen goed voor! Naast het leren van de theoriestof is het ook belangrijk om voldoende oefenexamens te maken ter voorbereiding op je examen. Op die manier kun je toetsen of je de theoriestof voldoende beheerst, en bent zo goed voorbereid op de vraagstelling van het VCA-examen.

Routebeschrijving  Locatie Vlaardingen

De parkeerplaats zorgt voor ruimschoots voldoende gratis parkeergelegenheid waardoor u altijd dicht bij het hotel kunt parkeren.

Ook is deze locatie uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf station Vlaardingen kunt u per bus of taxi naar locatie Vlaardingen reizen.

[google-map-v3 shortcodeid=”1253288fc8″ width=”350″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”nl” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”false” enablemarkerclustering=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Westlandseweg 270, 3131 HX Vlaardingen{}1-default.png{}Prognoz locatie Vlaardingen” bubbleautopan=”true” distanceunits=”miles” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Scroll naar boven