VCA 16 januari 2015

VCA Weert 16 januari 2015

[rev_slider Hoofd]

[divider]

Resultaten VCA examen

Nog niet bekend

Programma

[one_half]
Cursus VCA BASIS/VCA VOL/ VIL VCU
Aanvang 8:00 – 17:30

Locatie Restaurant de Liefhebber WEERT
Beekstraat 45/A
6001 GG Weert

[/one_half]

[one_half_last]
Examen VCA BASIS/VCA VOL/ VIL VCU
Aanvang 17:30 – 18:45

Locatie Restaurant de Liefhebber WEERT
Beekstraat 45/A
6001 GG Weert

[/one_half_last]

LET OP! Indien u alleen bent opgegeven voor het examen geldt de opleiding en diens dagprogramma tussen 8:00 en 17:00 niet voor u.

Dagprogramma

Aanvang Programma Opmerking
08:00 Ontvangst Koffie en Thee Onbeperkte koffie/thee
08:10 Start Deel 1 Cursusopleider PBNA
12:00 lunchbuffet Uitgebreide lunchbuffet wordt geserveerd in het restaurant
13:30 Start Deel 2 cursus VCA Opleider docent PBNA
16:30 Einde cursus / Oefen vragen beantwoorden Oefen vragen beantwoorden
17:30 Examen PBNA Examinator PBNA
18:45 EINDE

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons kantoor op tel nr. 06 41613608

Mee te nemen naar het examen:

LET OP! Een geldig en leesbaar identiteitsbewijs ( paspoort, rijbewijs of id-kaart) en KOPIE van de voorkant en achterkant.

Zonder geldige legitimatie, kan er geen examen worden afgenomen !!!!!

Routebeschrijving

In verband met parkeergelegenheid raden wij u aan voldoende wisselgeld mee te nemen. Uiteraard is er wel de mogelijkheid om gratis te parkeren.Dit is 5 minuten op loopafstand.

Routebeschrijving De Liefhebber weert

U kunt u uw VCA registratie nadat u bent geslaagd hier terugvinden. Mocht u later ontdekken dat u niet in het registratie systeem bent opgenomen dan adviseren wij u dit kort te sluiten met de administratie van de SSVV.

VCA Proefexamens

Klik hier om de proefexamens bekijken. Wanneer u alleen bent aangemeld voor het examen kunt u niet verder inloggen op het tabblad proefexamens. Mocht u hiervoor toch gebruik willen maken dan kunt u contact opnemen met de administratie van Prognoz.

Ons belangrijkste advies voor het VCA-examen: onderschat het examen niet maar bereid het VCA-examen goed voor! Naast het leren van de theorie is het ook belangrijk om voldoende oefenexamens te maken ter voorbereiding op je examen. Op die manier kun je toetsen of je de theorie voldoende beheerst.

Wijze van betaling
Betaling geschiedt voorafgaand aan deelname aan de VCA opleiding en VCA examen. Het inschrijfgeld dient voor aanvang te zijn voldaan.
Inschrijving voor de workshop verplicht tot betaling.
Prognoz is vrijgesteld van btw aangifte. Derhalve zult u een factuur krijgen zonder vermelding van de btw.

Minimale groepsgrootte
Voor de workshops is de minimale groepsgrootte gesteld op 8 aanmeldingen. Het kan voorkomen dat deze minimale groepsgrootte voor een geplande workshop niet wordt gehaald. In dat geval behoudt Prognoz zich het recht voor de uitvoering van de geplande workshop geen doorgang te laten vinden. U kunt dan meedoen met een workshop welke op een ander moment wordt georganiseerd. De status van de VCA opleiding en examen kunt u terugvinden op deze pagina. Zodra er een wijziging plaatsvindt zal de status balk aangepast worden.

Annulering
Tot 2 weken voor aanvang van de workshop kunt u uw inschrijving annuleren. Wij brengen u dan € 50, – (exclusief BTW) administratiekosten in rekening. Een annulering dient altijd schriftelijk te gebeuren.
Bij annulering binnen 2 weken brengen wij u de volledige deelnamekosten in rekening. In dat geval kunt u zich wel kosteloos laten vervangen door een andere persoon van uw organisatie.
Bij ziekte of een sterfgeval (1e lijn) zullen wij uw examen kosteloos verzetten wanneer u binnen 5 werkdagen schriftelijk een doktersverklaring dan wel overlijdensbericht overhandigd waaruit blijkt dat sprake is van een overlijden in de 1e lijn.

Hopend u hiermee voldoende te hebben ingelicht.

Met vriendelijke groet,

 

Koen Kurit

Opleidingscoordinator

Scroll naar boven