Regionale ééndaagse VCA opleiding en examen op 05 oktober in Ermelo

Geachte heer/mevrouw,

Op maandag 05 oktober is er voor u i.s.m. de PBNA en de Algemene Exameninstelling de mogelijkheid om in de Muzenhof te Ermelo een geheel verzorgde ééndaagse VCA opleiding te volgen met aansluitend een examen.

Via deze link kunt u eenvoudig uw aanmelding doorgeven. Voor meer informatie kunt uiteraard ook bellen met 06-48748378.

[one_third]
[box icon=”magic” style=”solid”]

Basis VCA

€22499/incl. btw.


alleen examen

€7499/incl. btw.


[button linking=”new_window” link=”www.prognoz.nl/vca-aanmelden” align=”left” size=”small” type=”standard” style=”solid” icon=”zoom-in” title=”Aanmelden”]aanmelden[/button][/box]
[/one_third]

[one_third]
[box icon=”tint” style=”solid”]

VOL VCA

€24499/incl. btw.


alleen examen

€7499/incl. btw.


[button linking=”new_window” link=”www.prognoz.nl/vca-aanmelden” align=”left” size=”small” type=”standard” style=”solid” icon=”zoom-in” title=”Aanmelden”]aanmelden[/button][/box]
[/one_third]

[one_third_last]
[box icon=”exchange” style=”solid”]

VIL VCU

€26499/incl. btw.


alleen examen

€16599/incl. btw.


[button linking=”new_window” link=”www.prognoz.nl/vca-aanmelden” align=”left” size=”small” type=”standard” style=”solid” icon=”zoom-in” title=”Aanmelden”]aanmelden[/button][/box]
[/one_third_last]

[divider]

Prognoz verzorgt op verschillende plaatsen in Nederland VCA examens middels CBT-examinering. Elke examen kandidaat legt deze VCA-examens af op een PC  en ziet direct na afloop de voorlopig uitslag. U hoeft dus niet meer dagen te wachten op uw uitslag

Zelf je kennis online testen? Maak dan hier een proefexamen.

Onze resultaatgerichte en succesvolle lesmethode maakt het voor elke kandidaat mogelijk om in één dag het VCA diploma te behalen! Al onze examens worden onder toezicht van de PBNA afgenomen.
De docenten van Prognoz hebben ruime ervaring in het verzorgen van VCA opleidingen en examens en staan geregistreerd bij de PBNA als VCA docent. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit studiemateriaal en een SSVV erkend examenbureau (PBNA).

Het gaat hier om Basis Veiligheid VCA (B-VCA), Veiligheid Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA) en Veiligheid voor Intercedenten Uitzendbureaus (VIL-VCU). Prognoz is erkend door het SSVV en CCV om VCA cursussen met een code 95 registratie te mogen organiseren. Onze docenten staan geregistreerd onder registratienummer 3899X5.

Deze cursus is door het CCV gecertificeerd, zodat de studie-uren kunnen meetellen voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs,code 95 registratie. (De extra administratiekosten bedragen € 22,50 p.p.). Het slagingspercentage van Prognoz ligt op 98%.  Unieke kwaliteitsgarantie – indien nodig bieden wij u een gratis herexamen aan.  Vaste klanten of bij aanmeldingen van meer dan 5 kandidaten gelden kortingen op bovenstaande tarieven.  Voor uitzendorganisaties hanteren wij bijzondere prijsafspraken (informeer naar de mogelijkheden). In-company training vanaf 6 deelnemers (vraag een offerte).

Neem een collega mee en ontvang beide € 20,- korting op bovenstaande tarieven.  Wanneer opnieuw een door u een kandidaat wordt aangemeld blijft deze korting van toepassing.

Via deze link kunt u uw aanmelding doorgeven. U ontvangt direct uw bevestiging en verdere informatie over de opleiding en examen in uw mailbox.
Aanmeldingen voor deze cursus kunt u tevens eenvoudig doorgeven, door een e-mail te sturen naar info@prognoz.nl.
U dient de volgende gegevens van de kandidaat te vermelden: naam, achternaam, geboortedatum en geboorteplaats en het gewenste examen (Basis VCA, VOL VCA of VIL VCU). info@prognoz.nl | www.prognoz.nl/vca-aanmelden

Het is nu ook mogelijk om een ééndaagse VCA opleidingen en examens in het Pools, Roemeens, Turks, Portugees, Hongaars, Slowaaks, Italiaans, Litouws te volgen. Via onze aanmeldmodule kunt de aanmelding verzorgen.

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u of uw collega’s van uw organisatie in het verleden direct, dan wel via een aanmelding van een andere opleider, hebben deelgenomen aan een door ons verzorgde VCA cursus of examen, in de veronderstelling, dat u als gevolg van de 10 jaarlijkse herhalingsplicht van dit examen een aantal malen per jaar geïnformeerd wil blijven worden, over de toekomstige VCA cursus- of examenmogelijkheden in uw eigen regio.

PROGNOZ
Organisatie Advies
Jozef Oreliosingel 261
3122 CT Schiedam

Afdeling Opleidingen
Koen Kurit
QHSE manager

tel: + 31 06 48748378

IEDERE MAAND ERKENDE VCA OPLEIDINGEN IN; WEERT, VLAARDINGEN, ALKMAAR en ERMELO

Uw betrouwbare partner in VCA..

Scroll naar boven