Programma voor de VCA opleiding en het examen op 26 februari in Akersloot

Programma voor de VCA opleiding en het examen op 26 februari in Akersloot

Gecertificeerde bedrijven zijn verplicht om medewerkers die te maken hebben met werkzaamheden die risico dragend zijn, in het bezit te laten zijn van een geldig diploma B VCA of VOL VCA.

VCA via CBT (examens via computer/laptop)
Prognoz verzorgt op verschillende plaatsen in Nederland VCA examens middels CBT-examinering. Elke examen kandidaat legt deze VCA-examens af op een PC en ziet direct na afloop de voorlopig uitslag. U hoeft dus niet meer dagen te wachten op uw uitslag

Mogelijkheden voor een VCA opleiding en examen.
Het gaat hier om Basis Veiligheid VCA (B-VCA), Veiligheid Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA) en Veiligheid voor Intercedenten Uitzendbureaus (VIL-VCU). Prognoz is erkend door het SSVV en CCV om VCA cursussen met een code 95 registratie te mogen organiseren. Onze docenten staan geregistreerd onder registratienummer 3899X5.

  • VCA BASIS, geheel verzorgde ééndaagse Basis Veiligheid VCA cursus inclusief examen, lesmateriaal, proefexamens, diploma en pasje van het PBNA € 225,- incl. btw. p.p.
  • VCA VOL, geheel verzorgde ééndaagse cursus Veiligheid Operationeel Leidinggevenden cursus inclusief examen, lesmateriaal, proefexamens, diploma en pasje van het PBNA € 245,- incl. btw. p.p.
  • VIL VCU, geheel verzorgde ééndaagse cursus Veiligheid voor Intercedenten Uitzendbureaus inclusief examen, lesmateriaal, diploma en pasje van het PBNA € 265,- incl. btw. p.p.
  • Alleen deelname aan het examen, lesmateriaal , examenvragen, diploma en pasje van het PBNA € 135,- incl. btw. p.p.
  • Alleen deelname aan het examen en diploma en pasje van het PBNA € 95,- incl. btw. p.p.
  • Toeslag voorleesexamen € 85,- incl. btw p.p. + bijkomende kosten ; extra ruimte en surveillant kosten. Vraag hiervoor een offerte aan.

[one_half]

VCA Opleiding

VCA BASIS / VCA VOL / VIL VCU

Datum: 26 febr. 2018
Aanvang: 8:00 – 17:30

Locatie Akersloot – Van der Valk Hotel

[button linking=”default” link=”https://www.prognoz.nl/vca-aanmelden/” align=”right” size=”small” type=”small” style=”simple” icon=”adjust” title=”Eenvoudig aanmelden”]INSCHRIJVEN[/button]

[/one_half]

[one_half_last]

VCA Examen

VCA BASIS / VCA VOL / VIL VCU

Datum: 26 febr. 2018
Aanvang: 17:30 – 18:45

Locatie Akersloot – Van der Valk Hotel

[button linking=”default” link=”https://www.prognoz.nl/vca-aanmelden/” align=”right” size=”small” type=”small” style=”simple” icon=”adjust” title=”Eenvoudig aanmelden”]INSCHRIJVEN[/button]

[/one_half_last]

Let op ! Indien u alleen bent opgegeven voor het VCA examen geldt de gegevens m.b.t. de opleiding niet voor u. U dient om 17:30 aanwezig te zijn.

[divider icon=”question-sign”]

Dagprogramma

Aanvang Programma Opmerking
08:00 Ontvangst Koffie en Thee Graag op tijd aanwezig
08:10 Start Deel 1 opleider PBNA/Prognoz
12:45 lunchbuffet lunchbuffet wordt geserveerd in het restaurant
13:30 Start Deel 2 opleider PBNA/Prognoz
16:30 Oefen vragen beantwoorden Oefen vragen beantwoorden
17:30 Examen PBNA Examinator PBNA
18:45 EINDE Examen uitslag na 3 dagen op de site van Prognoz.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons kantoor op tel nr. 06-48748378

[divider]

VCA reglement en mee te nemen naar het VCA examen:

Let op! Een geldig en leesbaar identiteitsbewijs ( paspoort, rijbewijs of id-kaart) en KOPIE van de voorkant en achterkant.

Zonder geldige legitimatie, kunt u geen VCA examen afnemen !!!!!

Wij adviseren u het VCA examen reglement op www.vca.nl, www.pbna.nl, www.vcainfra.nl te lezen.

U kunt u uw VCA registratie nadat u bent geslaagd hier terugvinden. Mocht u later ontdekken dat u niet in het registratie systeem bent opgenomen dan adviseren wij u dit kort te sluiten met de administratie van de SSVV.

VCA Proefexamens

Via onze website onder het kopje opleiding en training kunt de proefexamens en proefvragen inzien.

Wanneer u alleen bent aangemeld voor het examen kunt u niet verder inloggen op het tabblad proefexamens. Mocht u hiervoor toch gebruik willen maken dan kunt u contact opnemen met de administratie van Prognoz.

Ons belangrijkste advies voor het VCA-examen: onderschat het examen niet maar bereid het VCA-examen goed voor! Naast het leren van de theorie is het ook belangrijk om voldoende oefenexamens te maken ter voorbereiding op je examen. Op die manier kun je toetsen of je de theorie voldoende beheerst.

Wijze van betaling
Betaling geschiedt voorafgaand aan deelname aan de VCA opleiding en VCA examen. Het inschrijfgeld dient voor aanvang te zijn voldaan.
Inschrijving voor de workshop verplicht tot betaling.
Prognoz is vrijgesteld van btw aangifte. Derhalve zult u een factuur krijgen zonder vermelding van de btw.

Code 95.
Deze cursus is door het CCV gecertificeerd, zodat de studie-uren kunnen meetellen voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs,code 95 registratie. (De extra administratiekosten bedragen € 22,50 p.p.). Het slagingspercentage van Prognoz ligt op 98%.  Unieke kwaliteitsgarantie – indien nodig bieden wij u een gratis herexamen aan.  Vaste klanten of bij aanmeldingen van meer dan 5 kandidaten gelden kortingen op bovenstaande tarieven.  Voor uitzendorganisaties hanteren wij bijzondere prijsafspraken (informeer naar de mogelijkheden). In-company training vanaf 6 deelnemers (vraag een offerte).

Informatie voor ZZP-er.
Neem een collega mee en ontvang beide € 20,- korting op bovenstaande tarieven.  Wanneer opnieuw door u een kandidaat wordt aangemeld blijft deze korting van toepassing.

[divider icon=”question-sign”]

Veelgestelde vragen

[toggle style=”simple” title=”Wanneer ontvang ik het lesmateriaal?”]

Het lesmateriaal is een boek die 2 weken voor aanvang wordt opgestuurd. U ontvangt een link waarmee u het lesmateriaal kunt downloaden.

[/toggle]

[toggle style=”simple” title=”Wanneer krijg ik mijn diploma en pas?”]

Nadat u bent geslaagd voor uw examen ontvangt u binnen 3 werkdagen uw diploma en pas. U dient rekening te houden met de betaling van de factuur. Indien deze niet is betaald wordt u deelname geblokkeerd en ontvangt u geen diploma

[/toggle]

[toggle style=”simple” title=”Hoe groot zijn de groepen?”]

Voor de workshops is de minimale groepsgrootte gesteld op 8 aanmeldingen. Het kan voorkomen dat deze minimale groepsgrootte voor een geplande workshop niet wordt gehaald. In dat geval behoudt Prognoz zich het recht voor de uitvoering van de geplande workshop geen doorgang te laten vinden. U kunt dan meedoen met een workshop welke op een ander moment wordt georganiseerd. De status van de VCA opleiding en examen kunt u terugvinden op deze pagina. Zodra er een wijziging plaatsvindt zal de status balk aangepast worden.

[/toggle]

[toggle style=”simple” title=”Hoe kan ik annuleren?”]

Tot 2 weken voor aanvang van de workshop kunt u uw inschrijving annuleren. Wij brengen u dan € 50, – (exclusief BTW) administratiekosten in rekening. Een annulering dient altijd schriftelijk te gebeuren.
Bij annulering binnen 2 weken brengen wij u de volledige deelnamekosten in rekening. In dat geval kunt u zich wel kosteloos laten vervangen door een andere persoon van uw organisatie.
Bij ziekte of een sterfgeval (1e lijn) zullen wij uw examen kosteloos verzetten wanneer u binnen 5 werkdagen schriftelijk een doktersverklaring dan wel overlijdensbericht overhandigd waaruit blijkt dat sprake is van een overlijden in de 1e lijn.
[/toggle]

Scroll naar boven