Ook voor ZZP’ers in de zorg een HKZ kwaliteitskeurmerk

U als zzp’er (zelfstandige zonder personeel) wordt vaak in de praktijk geconfronteerd met ingewikkelde en vaak tijdrovende wet- en regelgeving. Hoe zou het zijn om alles in klap te regelen zodat u zich gewoon weer kunt focussen op waar u goed in bent?

Heeft u geen tijd om een opleiding te volgen en hoe u aan wet- en regelgeving moet voldoen? De bedrijfsadviseurs van Prognoz hebben de ervaring en hebben de kennis in huis om u op een juiste manier te begeleiden naar een succesvolle organisatie. Met Prognoz, wat staat voor voorkennis, bent u altijd een stap voor op uw concurrentie.

Er is per 1 januari 2019 voor u de mogelijkheid om als zelfstandige verpleegkundige, begeleider of verzorgende een HKZ-keurmerk te behalen.

In de 3 stappen uw cerficaat behalen.

[one_third animation=””]

[progress_bar icon=”picture” value=”50″ size=”medium” style=”solid”]Stap 1. Analyse (0-meting)[/progress_bar]

[progress_bar icon=”html5″ value=”75″ size=”medium” style=”solid”]Stap 2. Opmaken kwaliteitshandboek[/progress_bar]

[progress_bar icon=”html5″ value=”100″ size=”medium” style=”solid”]Stap 3. Certificering[/progress_bar]
[/one_third]

[one_third animation=””]

[quote author_name=”E. Vreugdenhil” author_description=”ZorU” author_image=”” size=”small” style=”solid”]

Ik ben als verpleegkundige voorbereid op de toekomst en kan mijn zorgverlening gerust voorzetten. Mijn dank is dan ook groot aan Prognoz die mij door dik en dun heeft gesteund. Een dikke tien voor Prognoz.
[/quote]

[/one_third]

Nadat u stap 3 voorbij bent en u heeft uw certificaat behaald dan kunt u met uw HKZ ZZP certificaat aantonen dat u betrouwbaar bent, kwaliteit en zorgvuldigheid nastreeft. Bewijzen dat je kwaliteitszorg levert, doe je heel gemakkelijk met het HKZ-keurmerk voor zzp’ers in de zorg.

[button linking=”default” link=”https://www.prognoz.nl/aanmelding-aanvraag-bedrijfscertificaat-rie/” align=”center” size=”medium” type=”small” style=”solid” icon=”bell” title=”HKZ ZZP offerte aanvragen”]HKZ offerte aanvragen[/button]

Heeft u personeel?

Dan dient u als organisatie gecertificeerd moeten worden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de HKZ als bedrijfscertificaat.

Scroll naar boven