Workshop HKZ certificatieschema

1. HKZ Basistraining

Deze workshop is bedoeld voor werkers in de zorg en (kwaliteits)managers met beperkte ervaring op het gebied van kwaliteit.

Inhoud workshop

De workshop is een eendaagse training en bestaat uit een oriëntatie op het thema kwaliteit. De training is geschikt voor deelnemers die (nog) niet bezig zijn met het thema in hun organisatie, maar dat wel willen. Deelnemers krijgen op basisniveau praktische tips over het opzetten van een Kwaliteitsmanagement systeem (KMS).

Programma

Introductie HKZ en kennismaking visie op kwaliteit theoretische kennis inzicht in de norm HKZ. Bouwstenen voor een veiligheidsmanagement systeem integratie van veiligheid in je huidige kwaliteitsmanagement systeem. Certificering, hoe pak je dat aan?

Trainingsdata

Een workshop start bij voldoende deelname. De workshop is ook als een in- company training te verzorgen.

[table style=”solid”]
Locatie Datum Opleiding & Examen Prijs incl.btw Inschrijven
Vlaardingen 01 maart 2021 Workschop HKZ € 255,- inschrijven
Akersloot 05 april 2021 Workschop HKZ € 255,- inschrijven
Weert 03 mei 2021 Workschop HKZ € 255,- inschrijven
[/table]
Veelgestelde vragen

[toggle style=”simple” title=”Krijg ik na afloop een certificaat?”]

Nee, dit is een workshop u kennis te laten maken met de HKZ.

[/toggle]

[toggle style=”simple” title=”Hoe groot zijn de groepen?”]

Voor de workshops is de minimale groepsgrootte gesteld op 8 aanmeldingen. Het kan voorkomen dat deze minimale groepsgrootte voor een geplande workshop niet wordt gehaald. In dat geval behoudt Prognoz zich het recht voor de uitvoering van de geplande workshop geen doorgang te laten vinden. U kunt dan meedoen met een workshop welke op een ander moment wordt georganiseerd.

[/toggle]

[toggle style=”simple” title=”Hoe kan ik annuleren?”]

Tot 1 maand voor aanvang van de workshop kunt u uw inschrijving annuleren. Wij brengen u dan € 50, – (exclusief BTW) administratiekosten in rekening. Een annulering dient altijd schriftelijk te gebeuren.
Bij annulering binnen 1 maand brengen wij u de volledige deelnamekosten in rekening. In dat geval kunt u zich wel kosteloos laten vervangen door een andere persoon van uw organisatie.
Bij ziekte of een sterfgeval (1e lijn) zullen wij uw inschrijving kosteloos annuleren wanneer u binnen 5 werkdagen schriftelijk een doktersverklaring dan wel overlijdensbericht overhandigd waaruit blijkt dat sprake is van een overlijden in de 1e lijn.

[/toggle]

[one_half_last]
[button linking=”default” link=”https://www.prognoz.nl/aanmelding-aanvraag-bedrijfscertificaat-rie/” align=”center” size=”medium” type=”wide” style=”solid” icon=”bell” title=”HKZ Offerte aanvragen”]Aanmelden voor Workshop 1[/button]
[/one_half_last]

Scroll naar boven