Bedrijfscertificaat

In 3 stappen uw certificaat behalen…

Stap 1. Analyse (0-meting)

Stap 2. Opmaken kwaliteitshandboek

Stap 3. Certificering

“Peter van de Knaap Stars Infra Services

Wij vonden dat Prognoz klaar stond voor ons. Deskundig advies en de juiste begeleiding was iets wat wij bij Prognoz terugzagen. Het is zeker een aanrader om Prognoz te kiezen.

“Ozcan Yilmaz” Original Scaffolding Services

De samenwerking en de werkwijze was goed. Het geven van advies was goed. Wij hebben de samenwerking erg prettig gevonden. Wij bedanken Prognoz voor de goede begeleiding.

Vertrouwd & Efficiënt naar uw Bedrijfscertificaat

Prognoz is gespecialiseerd op het gebied van het certificeren van organisaties, is in staat om voor uw bedrijf een gepaste beheersysteem en/of kwaliteitshandboek op te stellen en verder te begeleiden bij uw kwaliteitsbeleid, -doelstellingen en prestatie indicatoren. Lees hieronder verder de mogelijkheden.

ISO 9001


NEN-EN-ISO 9001:2008 ( kortweg ISO 9001 ) is de internationale standaard voor kwaliteitsnormen, wereldwijd. Doel  is om de klant centraal te stellen, actief de behoeften van de klant te onderzoeken, de tevredenheid van de klant te evalueren en waar mogelijk de eigen prestaties en processen te verbeteren. Lees meer… of vraag vandaag een offerte aan.

VCA* ,VCA**


De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) is een beheersysteem voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij o.a.  aan de wet- en regelgeving zoals de ARBO-wet voldoen. Deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen. Lees meer… of vraag vandaag een offerte aan.

VCU certificering


De VCU is bedoeld om uitzend- en detacheringbureaus te helpen met het opsporen van zwakke plekken in bedrijfsprocessen en om schades te voorkomen. Daarmee verhoogt een uitzend- en detacheringbureau de continuïteit en bespaart het op onnodige kosten. Lees meer… of vraag vandaag een offerte aan.

1 stap verwijderd voor de juiste oplossing, vraag hier uw offerte aan

Voor organisaties in de

THUISZORG – GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG – WELZIJN – KRAAMZORG – MONDZORG

HKZ certificering – ISO 9001


Om HKZ (Harmonisatie kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) gecertificeerd te worden moet een instelling beschikken over een kwaliteitsmanagement systeem en hier tenminste 3 maanden mee te hebben gewerkt. Door een efficiënte werkwijze toe te passen kan er snel gekeken worden of uw instelling voldoet aan de HKZ eisen. klik hier voor het opvragen een offerte.

Interesse in een ISO 9001 certificaat? Lees hier meer over..

Contractering


Om ZIN (zorg in natura) te mogen leveren is een contract met het zorgkantoor of gemeente vereist. Een organisatie kan hiervoor in aanmerking komen, maar moet dan wel aan diverse eisen voldoen en toegevoegde waarde bieden in de regio.

De eisen van de verschillende gemeenten inzake de WMO normen zijn erg verschillend. De HKZ of ISO 9001 is wel voor alle gemeente een voorwaarde geworden.
Prognoz heeft ervaring op het gebied van de gevraagde kwaliteitseisen en is in staat instellingen te begeleiden bij het vorm geven van een kwaliteitsmanagement systeem.
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Scroll naar boven